Shumë shpejtë, kosto e ulët e fluturimeve nga Evropa në Amerikë

 
Që nga viti 2017, çmimet e biletave do të jenë tre herë më të lira pas kompanisë ajrore norvegjeze do të marrë njëqind Boeing 737 aeroplanë Max.

çdokush me gjithë qejf do ta vizitoi Shtetet e Bashkuara, por bileta të shtrenjta avioni që i kushtoi disa qindra euro, arsyeja kryesore për shtyrjen qëllim të tillë. Linjat ajrore me kosto të ulët për momentin tashmë mbulojnë qiellin evropiane, por më tepër të përgatitur dhe fluturimet përtej Atlantikut!

Kompania Norvegjeze me kosto të ulët ajrore ka njoftuar tashmë se oferta e saj do të përfshijnë fluturimet transatlantike në SHBA me një kosto prej rreth £ 50 sa më shpejt që ju të merrni avioflota tuaj të re.

"Unë mund të premtoj se ju do të shihni fluturimet me Boeing 737 Max në fillim të vitit të ardhshëm, dhe çmimi do të jetë 50 paund", tha Thomas Ramadan.

Fluturimet e para priten në mars 2017, dhe datat e sakta dhe kushtet do të jenë të njohur në nëntor dhe dhjetor të këtij viti. Natyrisht, pavarësisht nga gjatësia e fluturimit dhe këtu do të zbatohen rregullat e me kosto të ulët - çdo vakt një pagesë shtesë, si dhe bagazhin që nuk është manual. Megjithatë, pavarësisht nga pagesa shtesë, kartat do të jetë më kosto-efektive në krahasim me çmimet e sotme!

 
Data e shpalljes 30.09.2016 në kategorinë Ekonomia
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook