Interesimi i madh i studentëve kosovarë për programet SEAVUS Qendra për Arsim dhe Zhvillim

 
Një numër në rritje i studentëve të huaj që njohin cilësinë dhe programin e veçantë të qendrës më të madhe të arsimit modern për IT në Maqedoni, SEAVUS Qenda për Edukim dhe Zhvillim. Fillimi tetorit është planifikuar vitit shkollor për grupin e parë për të studiuar ueb programin në gjuhën angleze në qendër, dhe është përmbushur pothuajse tërësisht numri i planifikuar i studentëve."Për kënaqësinë tonë të madhe këtë vit ne formuam një grup që do të ndjekin leksionet për ueb programim në gjuhën angleze, dhe këtu interes më të madh treguan studentët nga Kosova, gjë kjo që me të vërtet n’a ka gëzuar. Besojmë se ne do të vazhdojmë të zhvillohemi në këtë drejtim dhe se së shpejti të gjitha Akademitë që ofrojnë gjuhën maqedonase do të jenë në dispozicion edhe në anglisht, i cili do të rrisë numrin e studentëve të huaj të regjistruar në SEDC, dhe në këtë mënyrë cilësinë e program që ne ofrojmë ", tha Vesna Ivanoska, menaxhere e përgjithshme e SEAVUS Qendra për Arsim dhe zhvillim.

Fillimi i ligjeratave është planifikuar për në 24 tetor, grupi do të përbëhet nga maksimum 15 studentë, si dhe për vendet e lira të mbetura për regjistrimin në programin përkatës mund të informoheni në detaje në numrin e tel: 078,499,462; 3097 404; sedc@seavus.com / www.sedc.mk / www.facebook.com/SEDCfanpage.

 

Program i detajuar SEDC mund të shkarkohet në linkun e mëposhtëm: https://goo.gl/CvRsX7

 
Data e shpalljes 30.09.2016 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook