Rekord i ri: për tre ditë janë shitur 13 miliona iPhone 6S

 
Nga kompania amerikane "Apple" theksojnë që për tre ditë janë shitur 13 miliona pajisje nga celularët iPhone 6s dhe 6s Plus që e theu rekordin e shitjes nga viti i kaluar, kur gjatë javës së parë të lansimit të celularëve në treg u shitën 10 miliona.

dwwe

Rezultatet e këtij viti e përfshinë shitjen në Kinë ku në treg doli linja e parë e pajisjeve moderne. Nga kompania theksojnë që bëhet fjalë për pajisje të modernizuara me më tepër memorje, procesor më të shpejtë, kamerë të re me çmim prej 649 dollarëve amerikan.

Pritet që iPhone 6S së shpejti do të jetë në disponim për shitje në 130 vende të botës.
 
Data e shpalljes 30.09.2015 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook