Softuer falas NASA me të cilin do ta mbroni planetin nga asteroidet

 
Pikërisht, mund të ndihmoni në shpëtimin e botës. Edhe atë me shkarkim të një softueri falas.

bgjvhbk,

Mbrojtja e Tokës nga rreziqet dhe sulmet e asteroideve është e mundshme vetëm nëse dimë se ku janë asteroidet. NASA e përdor potencialin e mrekullueshëm të inovatorëve dhe shkencëtarëve qytetarë nëpërmjet hapjes së hulumtimit. Në një botë aq të lidhur, NASA njeh vlerën e publikut si partner në zgjidhjen e disa prej sfidave më të mëdha për Tokën. Na nevojitet ndihma juaj në identifikimin e asteroidëve. Që të ndihmoni, krijuam aplikacion që i mundëson çdokujt, kudo të ndihmojë në zgjidhjen e kësaj sfide botërore.

Për ta shkarkuar aplikacionin dhe për tu kyçur në gjahun e asteroidëve, klikoni KËTU.
 
Data e shpalljes 30.03.2015 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook