11 kërcënimet më të mëdha për njerëzimin

 
Një lëndë aktuale që vlen te kujtohet më shumë kohë. Për fillestarët, le të jetë kjo një video e shkurtër shkencore. Cilat janë ata 11 gjëra nga të cilat njerëzimi më së shumti kërcënohet? Le të shikojmë videon më poshtë dhe do të kuptojmë.


 
Data e shpalljes 29.12.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook