Një përmbledhje e pabesueshme e rrëshqitjes gjatë skijimit

 
Sezoni i skijimit së shpejti do të hapet. Kjo është arsyeja pse ne vendosëm të kujtojmë sa e vështirë mund të jetë për të zotëruar dhe përmirësuar këto teknika.

Source: Amazing skiing and snowboarding fails compilation by Newsflare on Rumble

 
Data e shpalljes 29.11.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook