Luhatëse gjeniale për fëmijën brenda nesh

 
hguy

Luhatëset, si dhe jeta, i kanë anët e mira dhe të këqia. Për fat, të këqiat që mund të fitohen nga luhatësja janë vetëm fizike (dhe zakonisht interesante). Njerëzit që i kanë krijuar këto luhatëse janë gjeni.


GALERI
 
Data e shpalljes 29.11.2014 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook