date-icon Afati i fundit për aplikim: 01.04.2018
 

Bëhuni fotograf legjtim për më pak se 1.500 denarë

 


Fotografia nuk është vetëm një hobi. Për shumë njerëz kjo është një mundësi e madhe për të fituar dhe shumë karrierë krijuese. Çfarë, përveç talenteve, ndihmon njerëzit të kenë sukses në këtë industri konkurruese?

Së pari, mjeti i duhur. Pastaj duhet ditur se si ta përdorin siç duhet, dhe ka edhe përdorimin e mjeteve të tilla si Photoshop, Indasein, Illustrator dhe Lytrum.

Nëse dëshironi të filloni fotografinë profesionale, atëherë do të ishte mirë të filloni kursin që përfshin 10 ligjerata.

Më e mira? Ju keni mundësi për të marrë mësimet kur te deshironi ose nese punoni sipas orarit tuaj. Zakonisht një paketë me 4 kurse është më shumë se 80.000 denarë, por tani ju e merrni atë vetëm për 1.500 denarë.

Regjistrohuni këtu.
date-icon Afati i fundit për aplikim: 01.04.2018
 
Data e shpalljes 29.10.2017 në kategorinë Punësim
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook