Telefoni ka rregjistruar gjithçka duke u rrezuar avioni

 
Një piloti i ka rra telefoni celular nga avioni, përderisa kamerën e ka pasur të ndezur. Telefoni regjistroi gjithë rënien dhe "mbijetoi".

 
Data e shpalljes 29.08.2017 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook