Pjesa e aeroplanit të cilën ne asnjëher nuk e shohim...

 
Pa marrë parasysh se sa herë kemi udhëtuar me aeroplan, ju kurrë nuk keni pasur shans për të parë këtë pjesë të avionit. Kjo është pjesa ku fle dhe  pushon ekuipazhi.

 

Si udhëtarë, ne asnjëher nuk e kemi shansin për të parë vendin ku qëndrojnë të punësuarit dhe pjesa tjetër e ekuipazhit. Ky është vendi ku pilotët, shoqëruesit e fluturimit dhe pjesa tjetër e ekuipazhit qëndrojnë gjatë fluturimeve të gjata. 
Data e shpalljes 29.08.2014 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook