Reklama që është bërë krejtësisht pa efekte, dhe duket shumë mirë

 
Reklama "G aktive" nga kompania "Gatorade" nuk ka përdor asnjë efekt, dhe duket shumë mirë.

 
Data e shpalljes 29.07.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook