Cilat janë drejtimet më të "këqija" për t'i studiuar në fakultet?

 


Kjo është një nga debatet më të vjetra, kur është fjala për zgjedhjen e një universiteti për studime. Infografik Ndoshta kjo do të ndihmojë. Kjo është bërë nga "H & R Block" dhe tregon që kur te kryejme shkollat ​​të kemi më mundësinë për të gjetur punë, të paktën.

Sipas Infografik ata të diplomuarit të cilët kanë përfunduar kohët e fundit një shkencë sociale dhe drejtim krijues si antropologji, film dhe dizajn grafik po përballen me probleme të mëdha në punën e aplikimit. Kolegjet më të mira, nga ana tjetër,janë ata të marketingut dhe shkencave kompjuterike.

    
 
Data e shpalljes 29.07.2014 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook