Tingulli më i çuditshëm në gjuhën suedeze

 
Në gjuhën suedeze, fjala me domethënien po, në fakt, nuk është fjalë, por tingull. Ja ku është ky tingull dhe përralla për të.

 
Data e shpalljes 29.01.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook