Merri pagë më të lartë! Trajnime për kodim dhe qasje në 3.000 kurse

 


Zhvillimi i web-faqeve është një karrierë e shekullit 21. Me paga të larta dhe kërkesa edhe më të larta, tani është koha për t'u bërë një web zhvillues. Nëse ju jeni me përvojë në kodim ose nuk keni koduar, ky kurs, me vlerë, mund t'ju mësojë të kodoni të shkëlqyeshëm.

"OSTraining" përdoret nga shumë klientë të profilit të lartë si Apple, Harvardi, Peacekeeping dhe Shtëpia e Bardhë dhe mund t'ju japin qasje të përhershme në mbi 3.000 video. Ju do të mësoni se si të përdorni platforma popullore si "WordPress", "WooCommerce" dhe "Magneto". Gjithashtu do të mësoni shumë gjuhë koduese, të tilla si "JavaScript", "HTML", "CSS" dhe "PHP".

Të gjitha kurset e "OSTraining" janë mësuar nga zhvilluesit e web me përvojë të gjerë në mësimdhënie. Përveç kësaj, klasa të reja shtohen çdo javë për të vazhduar me teknologjitë më të fundit.

Abonimi jetësor për këto kurse kushton 2.000 dollarë, por tani ju mund ta merrni atë vetëm për 59.99 dollarë.

Regjistrohuni këtu.
 
Data e shpalljes 28.10.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook