Vizatimi i fëmijës nga Siria që tronditi botën

 
Policia gjermane mbeti pa fjalë kur ata e panë vizatimin e një fëmije nga Siria.Në vizatim, fëmija krahason jetën në vendit të tyre dhe ata që jetojnë në Gjermani. Dallimet janë të mëdha.

- Mënyra se si fëmija sheh të dy botët është jashtëzakonisht e fuqishme - tha zëdhënësi i policisë, Thomas Shvajk.

Vizatimi përbëhet nga dy pjesë - njëra tregon situatën në Siri dhe tjera në Gjermani. Ana Lev, ai i cili e sheh situatën ushtarake në Siri ka shkatërruar shtëpitë, viktima, armë, gra pa këmbë. Në anën e djathtë ka njerëz që udhëtojnë për në shtëpi. Kjo faqe ka dy zemra - një në një flamur gjerman dhe tjetri shkruan "policia".

Policia Bavareze njoftoi tërheqjen nëpërmjet "Twitter".

 
Data e shpalljes 28.09.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook