Grua apo Supermen?

 
Një shfaqje nga e cila duart tuaja do të djersen, dhe imagjinoni atë ...

 
Data e shpalljes 28.08.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook