Zbuloni a mundeni të kaloni provimin pranues të Kembrixhit

 
Universiteti "Cambridge" vendosi që provimin pranues për t'a bërë shumë më të vështirë.Gati 80% e kandidatëve janë intervistuar, por vetëm 25% e tyre kanë arritur të regjistrohen në këtë universitet dhe Cambridge njoftoi kthimin e provimit pranues për kandidatët që përfunduan 30 vjet më parë.

Testi do të përfshijë një kombinim të pyetjeve ese dhe një zgjedhje më të madhe të përgjigjeve mbi tema të tilla si matematikë, aftësia për gjuhën dhe letërsinë. Kjo do të jetë një test i kandidatëve të cilët do të fillojnë të zbatohen nga 2017. Kohët e fundit në interneti ka pasur disa çështje që do të jenë në provë.

Merrni TESTIN dhe zbuloni nëse ju mund të kaloni provimin pranues.

 
Data e shpalljes 28.08.2016 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook