date-icon Afati i fundit për aplikim: 25.08.2015
 

Konkurs për 30 Call Agent

 
Pershkrimi i punes

''Cc Globalcall'' hap vend të lirë pune për:
Call Agent ( 30 )

Kualifikimet

Shkathtësitë kompjuterike: Ndërmjetëm
Gjuhët: Gjermane

Tjera

Përshkrimi i vendit të punës : Projekte nga Zvicrra , Gjermania dhe Austria
Projekte : Telekom , IN/OUTBOUND , Online Marketing
Lloji i punësimit: Punë e përhershme
Orari i punës: Orar të plotë
Paga minimale: 400 EU
Bonus apo Perqindje
 

Informatat kontaktuese:

Adresa: GJILAN
E-maili: info@global-call.ch
Tel: 045/ 831-470 , dhe 049/531 - 989
Web: www.global-call.ch

Lokacion(et) e punes

Gjilan
date-icon Afati i fundit për aplikim: 25.08.2015
 
Data e shpalljes 28.07.2015 në kategorinë Punësim
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook