"Game of Thrones" po pregatit një finale epike

 
Pas muajsh e muajsh pritjeje, sezoni i 6-të "Game of Thrones" ka përfunduar tashmë.Për fat të mirë, me sa duket nga traileri i episodit të 10-të, të publikuar nga "HBO", pas betejës së bastards, finale do të jetë më shumë se e mirë.

Video e gjatë 45 sekonda nuk zbulon shumë, por ju mund të ndjeni tensionin: Sersej po përgatitet për gjyqin e saj, Volder Frey dhe Jamie Lanister ndajnë banket dhe të hidhurat, Davos Sivort nxit Melisandre për të të treguar John Snow se çfarë ajo bëri (ndoshta mendojnë për vdekjen e Shirin).

Definitivisht vdekja do të mbizotërojë në këtë episod; Pyetja është kush dhe si.

 
Data e shpalljes 28.06.2016 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook