Kini kujdes se kujt i dërgoni e-mail!

 
Dëshironi ta zgjeroni biznesin në tregun ndërkombëtar? Para se të dërgoni e-mail tek kompanitë kryesore, duhet të kontrolloni se a jeni duke thyer ndonjë ligj të tyre, dhe këtë mund ta kontrolloni me infografikun e mëposhtëm.

вбгхѕјј
 
Data e shpalljes 28.05.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook