E vërteta për fluturimin MH370

 
E vërteta është që aeroplani MH370 nuk u zhduk. Për këtë rast veçse ekziston një film dokumentar në të cilin shqyrtohen ngjarjet që kanë ndodhur në minutat qëkur Boeingu ka ndërprerë komunikimin me përgjegjësit në aeroport.

xcbfht

Në këtë film dokumentar, gazetari Karo Meldrum-Hana udhëton në Malezi dhe flet me familjen e pilotit dhe një të dyshuar për zhdukjen, Zahari Ahmad Sha.

Më 8 mars në orën 7 24 në mëngjes (sipas kohës maleziane), Malasya Airlines doli para publikut për të treguar që kontakti me aeroplanin është ndërprerë. Megjithatë, në atë kohë, MH370 ende ka qenë duke fluturuar. Pyetja është me aq njerëz në aeroplan, si është kjo e mundur?

 
Data e shpalljes 28.05.2014 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook