Çfarë do të ju ndodhë në qoftë se nuk pini ujë?

 
Rënie të energjisë, lëkurë të thatë, puna e ngadaltë e trurit janë vetëm disa nga gjërat që do të ju ndodhin në qoftë se ju nuk pini ujë. Dhe jo, lëngjet nuk janë një zëvendësim i përshtatshëm.

 
Data e shpalljes 28.03.2017 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook