Eksperiment i pazakontë: si duken lotët nën mikroskop?

 
ghghkk

Artisti Moris Mikers përdor diturinë dhe arsimin e tij nga fusha e shkencave natyrore për të krijuar diçka të bukur dhe të veçantë, nga një gjë e thjeshtë dhe e përditshme.

Mikers merret me fotografi, por shpesh bën fotografi eksperimentale me mikroskop elektronik. Gjëja e fundit që ai ka vënë nën mikroskop janë lotët.

Ajo që ka fituar si rezultat është tejet e bukur - çdo lot duket ndryshe dhe është unik.

 
Data e shpalljes 28.03.2016 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook