Fjalëkalimet më të këqija për vitin 2017

 


Ne kemi parë të gjithë filmat, kur dikush pas dy përpjekjeve arrit të hakojë fjalëkalimin e shefit, shokit ose të dashurës? Në të vërtetë, gjërat janë edhe më të lehta, duke pasur parasysh fjalëkalimet e dukshme dhe të njëjta të vendosura nga përdoruesit e internetit.

"SplashData", kompania prapa kërkesave për menaxhimin a fjalëkalimeve si "SplashId" "TeamsID dhe "GPas" kanë bërë listën e vet me më shumë se 5 milion fjalëkalime nga dokumente dhe fotografi që kanë rrjedhur këtë vit.

Ata vlerësojnë se gati 10 për qind e përdoruesve të përdoret të paktën një nga fjalëkalimet që janë në listën e tyre. Rekomandimi i tyre është më i gjatë, fjalëkalime më pak të dukshme dhe përdorimi i aplikacioneve të fjalëkalimeve.

Më poshtë është një listë e 25 fjalëkalimeve më të përdorura në vitin 2017:

123456
password
12345678
qwerty 12345
123456789
letmein
1234567
football
iloveyou
admin
welcome
monkey
login
abc123
starwars
123123
dragon
passw0rd
master
hello
freedom
whatever
qazwsx
trustno1
 
Data e shpalljes 27.12.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook