Me këtë profesion mund të përfitoni deri në 120,000 dollarë në vit. Aplikoni në këtë kurs!

 
Nëse doni të ndërtoni një karrierë në sigurinë kibernetike, nuk ka mundësi më të mirë se sa të mësoni se si funksionon dhe si të përdoret testimi i penetrimit. Duke kuptuar dobësitë dhe rreziqet e strukturës suaj të rrjetit, do të mësoni se si t'i rregulloni këto boshllëqe dhe t'i ofroni rrjetit sulme dhe dobësi.- Përmirësimi i teknikave të piraterisë etike që përdoren për të depërtuar në sisteme (22 leksione, 5 përmbajtje me kohë të plotë)
- Mësoni metodat themelore të testimit përmes depërtimit të një aplikacioni në internet
- Shko hap pas hapi në të gjithë procesin e testimit përmes depërtimit
- Kontrolloni serverët e largët
- Shqyrtoni dobësitë në aplikime
-Mësoni se si të merrni informacion në lidhje me qëllimet e mundshme
- Mësoni rreth llojeve të ndryshme të sulmeve: autentifikimin, menaxhimin e sesionit, kontrollet e qasjes, ruajtjen e të dhënave etj.

Çmimi i kursit: 19 dollare.

Regjistrohuni Këtu.
 
Data e shpalljes 27.10.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook