Trajtimi i kariesit për 2 minuta

 
Herën tjetër ju të shtriheni në karrige tek stomatologu, vetëm paramendoni këtë foto në mendje dhe ju do të ndjeheni më mirë. Tani të paktën e dimë se stomatologët nuk janë sadists, por artistë.

 
Data e shpalljes 27.10.2016 në kategorinë Shëndet
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook