Si fitohen 50.000 dollarë në Google

 
 

Një student rus ishte në gjendje të fitoj një thesar të vërtetë parash me marjen pjesë në programin Beta të Google-krom Projekte për zbulimin e gabimeve në kërkuesin "Chrome" dhe komponentëve të tij.

Sergey Glazunov nga Tjumen ka gjetur 36 gabime në versionet e mëparshme të kërkuesit Chrome dhe ka fituar një total prej 48,452 dollarë.
Si një kujtesë, Google në janar të vitit të kaluar ka filluar të paguajë përdoruesit që gjejnë ndonjë mangësi gjegjësisht diçka "vulnerable" në produktet e Chdrome.
 
Data e shpalljes 27.09.2014 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook