Kur prindërit u'a rregullojnë flokët vajzave të tyre!

 
Është e njohur se vajzat janë të preferuarat e baballarëve dhe se ata do të bënin gjithçka për ta, por nganjëherë ata kanë nevojë për më shumë kohë që t'i mësojnë gjërat e femrave. Megjithatë në fund të gjithë janë të kënaqur.

 
Data e shpalljes 27.06.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook