date-icon Afati i fundit për aplikim: 06.07.2014
 

Konkurs për punë në NOA

 
                  Keshilltar Financiar - Tirane, Lushnje, Fier, Elbasan, Vlore, Gjirokaster, Sarande, Berat

Përshkrimi

Ne kuader te zgjerimit te biznesit, kompania NOA shpall pozicionin vakant 'Keshilltar Financiar' per qytetet: Tirane, Lushnje, Fier, Elbasan, Vlore, Gjirokaster, Sarande, Berat,

Personat e interesuar duhet te plotesojne CV dhe Leter interesi.
 
Detyrat/Pergjegjësitë

- Gjeneron kliente te rinj per rritjen e portofolit
- Komunikon ne menyre te vazhdueshme me kliente ekzistues dhe potencial per oferta dhe produkte te ndryshme
- Analizon situaten financiare te klientit
- Identifikon kliente te mundshem, individe apo biznese, qe kane nevoje per kredi
- Bind klientet potenciale per te marre kredi nga NOA
- Ndihmon klientet te aplikojne per kredi
- Analizon dhe verifikon kerkesen per te percaktuar aftesine paguese te klientit

 
Kualifikime/ Kërkesa:

- Eksperience pune ne shitje ne terren
- Mosha mbi 25 vjec
- Aftesi te mira komunikuese dhe vetemotivuese
- Aftesi te provuara per te gjeneruar dhe mbajtuar rrjet kontaktesh
date-icon Afati i fundit për aplikim: 06.07.2014
 
Data e shpalljes 27.06.2014 në kategorinë Punësim
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook