Fizikanti hedh poshtë mitin e Trekëndëshit të Bermudës

 
Disa studiues besojnë se anijet e humbura në të ashtuquajturin "Bermuda Triangle" sigurisht jane zhdukur në flluska metani nga shpërthimi i gazit nëndetar.Por, fizikanti Helen Cerska, profesor i Departamentit të Inxhinierisë Mekanike në Universitetin e Londrës dhe autor i "Storm in a Tea Cup", thotë ajo nuk funksionon në këtë mënyrë.

 
Data e shpalljes 27.04.2017 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook