Spjegim për mënyrat e ndryshme se si i shohim njerëzit me nevoja të veçanta dhe invalidët

 
Nëse nuk e keni parë këtë fjalim TEDx nga Tori Dunlal, atëherë keni lëshuar një ndër fjalimet më të mira dhe spjegimin për mënyrat e ndryshme se si i shohim njerëzit me nevoja të veçanta ose me invaliditet. Pas kësaj video 17-minutëshe, nuk do të shikoni invaliditetin njëlloj si më parë.

 
Data e shpalljes 27.02.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook