"Gmail" ofron diçka që të tjerët nuk e kanë

 


Ashtu si nuk ka rëndësi nëse ka shkronja të mëdha apo të vogla në e-mail, dhe pika nuk është platformë e rëndësishme "Gmail", përveç se tek ajo është më e dukshme emri dhe mbiemri juaj.

Gjegjësisht, nëse postën tuaj është arian.rushiti@gmail, dhe dikush e ka dërguar postën pa pikë (arianrushiti @ gmail), atëherë ju do të merrni e-mail.

Platforma "Gmail" ka vendosur të injorojë pikën tek adresa e përdoruesve të saj, ky rregull vlen prej vitesh, por një pjesë e madhe e përdoruesve nuk e kanë ditur atë.

Siç është shpjeguar "Google help" forumi, pavarësisht nëse ka një pikë, disa pika apo çdo gjë është e bashkuar. Një shembull është dhënë meilovite johnsmith@gmail.com, jo.hn.smith@gmail.com, john.smith@gmail.com. Të gjitha këto paraqesin një email që arrin posta.

Disa platforma të tjera të tilla si "Microsoft Outlook", "Yahoo Mail", "Apple iCloud", një pikë e rëndësishme dhe kjo e ndryshon email-in.
 
Data e shpalljes 27.01.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook