Si të mbështjellni dhurata me një formë të çuditshme?

 
Festat po afrohen, dhe me atë rast duhet të mendojmë për dhuratat. Nëse rastësisht ju duhet që të mbështjellni një dhuratë me një formë të çuditshme, të tilla si një makinë lodër, përdorni truket e kësaj video.

 
Data e shpalljes 26.12.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook