Si ndërtohen Aeroplanët?

 
 

Ndërtimi i një avioni pasagjerësh është proces i vështirë dhe i komplikuar. Kërkon rreth 4000 inxhinierë dhe më shumë se 7 vjet qe te jete i planifikuar për të bërë ato pjesë të cilat janë testuar pastaj në mënyrë të përsëritur për secilën pjesë (ka 2.650.000 njësi në një "Airbus A350"). Kjo video tregon si duket ndertimi.

 
Data e shpalljes 26.12.2014 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook