iPhone X kundrejt Samsung Galaxy S8

 
Ky shitës i teknologjisë po teston iPhone X dhe Samsung Galaxy S8 për qëndrueshmëri dhei le të bien nga një lartësi prej 1 metrash. Asnjë telefon nuk kalon pa gritha, por iPhone duket pak më elastik.

Source: iPhone X vs Samsung Galaxy S8 flame test by Newsflare on Rumble

 
Data e shpalljes 26.11.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook