Ku të trajnohen mjekët e botës?

 
Problemet e mëdha kërkojnë zgjidhje të mëdha, ide, imagjinatë dhe guxim. Në këtë fjalim, gazetarja Gejl Rid shfaq një zgjidhje të madhe që vlen për tërë vëmendjen në botë Fakulteti mjekësor latinoamerikan në Havanë, ku trajnohen mjekë nga tërë bota për t'ju shërbyer bashkësive lokale të cilat kanë më së shumti nevojë.

 
Data e shpalljes 26.10.2014 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook