Një aviokompani norvegjeze përfiton nga divorci i Bred Pit dhe Anxhelina Xholi

 
hjvghj

Divorci Bred Pit dhe Anxhelina Xholi është lajmi kryesor këto ditë në media. Një aviokompani norvegjeze vendosi që këtë divorc ta përdorë në dobi të vet.

Në gazetat norvegjeze u shfaq reklamë rozë në tërë faqen me një mbishkrim të thjeshtë "Bred është single".

Kjo informatë duhet tju mjaftojë femrave norvegjeze të cilat për 1199 korona mund të blejnë biletë aeroplani për në Los Anxhelos.
 
Data e shpalljes 26.09.2016 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook