U zbulua dizajni i IPhone 8

 
Një video jozyrtare u shfaq në YouTube nga fillimi i parë i modelit të iPhone 8. Tre ngjyrat në të cilat do të jenë në dispozicion janë ngjyrë të zezë, argjend dhe rozë të errët.

 
Data e shpalljes 26.08.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook