Momente qesharake të dasmës që mbahen mend përgjithmonë

 


Dasmat nuk janë gjithmonë ceremoni të përsosura si të imagjinatës dhe të planifikimit.Më së shpeshti ndodhin probleme dhe momente negative, nga të cilat ju mund të bëni një koleksion për të qeshur. Këtë lloj koleksioni e kemi në galeri.

LINK DERI TEK GALERIA
 
Data e shpalljes 26.07.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook