Sa njerëz u vranë në sezonin e fundit të "Game of Thrones"?

 
Shigjeta, thika, rrezime nga lartësi të mëdha, djegia e dragoit - ka shumë mënyra që ju mund të vdesni në Västerås. "Digg" ka përpiluar video me të vdekurit në këtë sezon të "Game of Thrones" dhe rezultati nuk është aspak i mirë. Numri i vdekjeve në këtë sezon është i mahnitshme 1,447 njerëz.

 
Data e shpalljes 26.06.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook