Loja më e re e cila pushtoi internetin

 
Ndër aplikcionet më të kërkuara në botë për momentin gjendet një lojë falas 2D e quajtur "Dart 69". Bëhet fjalë për simulim të pikados,  i cili duket si një lojë shumë e thjeshtë, por fsheh dy rregulla të cilat e bëjnë një ndër lojërat më tërheqëse.

mnkjk

Qëllim i lojës është të qëlloni një numër të caktuar të shigjetave në mes, gjë që duket si detyrë e lehtë, por ekzistojnë edhe kushte, rregulla të cilat nuk guxoni ti thyeni.

Rregulla e parë është që të gjitha shigjetat duhet të përfundojnë tek mesi, gjegjësisht nuk guxoni të huqni, ndërsa rregulla tjetër është që shigjetat të cilat gjenden në mes nuk duhet të prekin njëra-tjetrën.

kmjkjk

Tani për tani, loja ka 30 nivele të organizuara si kalendar - filloni nga 1 janari dhe shtatë ditët e para janë vetëm trajnim për nivelet më të vështira.

Në nivelet më të lehta, qëllimi është më statik, ndërsa më vonë ato zhvendosen, fillojnë të lëvizin dhe të zhduken, me ç'rast bëhen të vështira për t'u qëlluar.

Lojën mund ta shkarkoni KËTU.
 
Data e shpalljes 26.04.2016 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook