Cilave destinacione duhet të ju shmangeni gjatë vitit 2018?

 


CNN e SHBA-ve njoftoi një listë të destinacioneve që duhet të shmangen nëvitin 2018, duke përfshirë Barcelonën, Venedikun dhe Dubrovnikun.

Lista bazohet në përpjekjet për të zvogëluar numrin e turistëve që kanë bërë destinacionet individuale turistike në 12 muajt e fundit me qëllim ruajtjen e ekosistemeve të caktuara ose për shkak të infrastrukturës së dobët lokale.

Prandaj, kjo kompani mediale propozon që turistët të mendojnë me kujdes përpara se të marrin një vendim për të vizituar këto vende.

Listën e plotë të vendeve që ju duhet t'i shmangeni gjatë këtij viti e gjeni tek video më poshtë.

 
Data e shpalljes 26.01.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook