Çfarë saktësisht bëjnë fëmijët tuaj kur ua kërkojnë telefonin?

 
Çfarë saktësisht bëjnë fëmijët tuaj kur u'a kërkojnë telefonin tuaj për të ndëgjuar këngën e tyre të preferuar?Amy e zbuloi këtë duke shikuar videon e regjistruar nga vajza e saj në të cilën ajo dhe motra e saj e vogël luajnë me këngën e tyre të preferuar.

Nën videon e hedhur në Youtube nëna shpjegon se si vajza më e madhe e ka vënë iPad-in tek shtrati të ketë diçka për të xhiruar, dhe ajo e mori telefonin celular për të lëshuar këngën e saj.

"Unë isha në banjo duke i vënë rrobat e mia në makinë larëse, kur dëgjoi një party në dhomën tjetër, por kurrë nuk e kisha imagjinuar se video e tillë do të mund të inçizohet", - tha nëna.

Videoja origjinale ishte plotë 9 minuta e gjatë, dhe ajo që ne jemi në gjendje të shohim është vetëm pjesa e parë:

 
Data e shpalljes 26.01.2016 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook