Librat që çdokush duhet t'i lexojë

 

hgyu7

Leximi është definitivisht njëra prej gjërave që shumica e njerëzve e kanë vendosur në listën e ndryshimeve që duan ti bëjnë këtë vit. Kjo gjë më së miri mund të fillojë me TED-in.

Kjo është organizata e cila qëndron prapa shumë fjalimeve të fuqishme dhe inspiruese të cilat i shohim shpesh. Kësaj here, TED u kushton vëmendje librave, më saktësisht 50 librave.
Duke marrë parasysh rekomandimet e mendimtarëve të mëdhenj në botë, TED krijuan listë prej 50 librave të cilat çdokush duhet t'i lexojë.

Librat janë të ndara në kategori kreativitet, mjekësi, matematikë, filozofi, gjuhësi, histori, fat, dizajn, punë, shkencë dhe natyrë, politikë dhe ngjarje të çastit, mendja dhe truri.


Listën mund ta gjeni KËTU dhe shikoni se a do të gjeni diçka për ju. 
 
Data e shpalljes 26.01.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook