Çfarë ndodh në trupin tuaj nëse pini një kuti me cigare në ditë?

 
Ky eksperiment tregon se çfarë ndodh me trupin tuaj, domethënë mushkëritë dhe fytin tuaj, nëse pini duhan një pako cigare në ditë për një muaj. Vlen të shikosh një video që mund të ndryshojë qëndrimin tuaj ndaj pirjes së duhanit.

 
Data e shpalljes 25.11.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook