Barnat që mund të zëvendësohen me kanabis

 
Askush nuk e di se kur ka filluar të përdoret kanabisi, por sipas shkrimeve, ai ka qenë i njohur edhe 2000 vite p.e.s Tani, ai ka reputacion më të keq se më parë. Por, edhe kjo po ndryshon me numrin e madh të shteteve që e legalizojnë përdorimin mjekësor të kësaj bime.

cvgfbfhf

Çdo vit, me mijëra njerëz helmohen me barna që kanë potencial të tillë. Nga ana tjetër, kanabisi është fajtor për 0 raste të vdekjes në historinë e njerëzimit.

25849

Biblioteka online e Wiley-t shpalli një hulumtim të ri ku mund të lexohet për të gjitha barnat të cilat mund të zëvendësohen me kanabis.

fdbhfyh

Ndër këta gjendet alprazolami, i cili përdoret për shqetësime dhe në sasi të mëdha mund të shkaktojë depresion, sertralin për depresion i cili shkakton varësi, ritalini i cili përodet për të rritur përqëndrimin, a mund të ketë edhe pasoja si marramendje dhe dijare, zolpidemi, i cili përdoret për probleme me gjumin, hidrokodoni për dhimbje, i cili shkakton hidhërim të befasishëm tek pacientët.

gfjhjg

5448
 
Data e shpalljes 25.10.2015 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook