Si duket ulja e aeroplanit kur frryn errë?

 
 

Asnjë pilot nuk është më i lumtur se sa kur detyrohet të zbresë avionin në rraste kur fryn errë, por një video e postuar në "You Tube" tregon se sa i vështirë është mision.

Video tregon disa avionë që janë ulur gjatë erës së fortë. Videot janë regjistruar gjatë ditëve me erë në Birmingham në dhjetor të 2014 dhe janar të 2015.

 
Data e shpalljes 25.01.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook