Ku humbi "Windows Media Player"?

 
Megjithëse nuk e bën shpesh si Google, duket se Microsoft po përdor një politikë të heqjes së fuksioneve te vjetra te popullarizuara.Pasi kjo ka ndodhur me "Microsoft live Esential" dhe "Paint", me lirimin e përditësimit të bjerë "Windows Media Player-" ra në një tjetër plan. EPAC, ky funksion nuk është zhdukur përgjithmonë, të paktën tani për tani, dhe deri sa ajo mund të vijë në mënyrë që ju të hapni settings, ju zgjidhni opsionin e parë "Aplikime" e dhe pastaj "Aplikacations and Features", klikoni mbi "Menaxhimin optional Shtese ", pastaj" Shto Funksioni ", do të gjeni" Windows Media Player "dhe do ta instaloni.

Procesi vetë do të zgjasë disa minuta, por pas kësaj, ju do të gjeni ikonën nga ikona e Windows Media Player në menynë kryesore.

Natyrisht, kjo veçori nuk do të mungojë aspak sepse këtu ka një "VLC" shumë më të mirë.
 
Data e shpalljes 24.11.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook