Filmi i shkurtër horror nga David Bowie

 
David Bowie zbuloi veprat e artit të tij për albumin e tij të 26-të ", Blackstar". Më poshtë ju mund të shihni një pjes2 nga albumi (i cili vjen në dy versione - e bardhë për CD, dhe i zii për vinyl) me fotografitë e rreja të ikonës shkëmb dhe një rimorkio të shkurtër për album.

Deri më tani nuk dihet shumë në lidhje me "Blackstar", por besohet se ai u qëllua në studio "Magic shop" me muzikantë lokal të xhazit.  

 

 
Data e shpalljes 24.11.2015 në kategorinë Art
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook