Kur uji është i sigurt për t'u pirë?

 
Një mësim i shkurtër në formën e një video nga e cila mund të mësojmë kur uji është i sigurt për t'u pirë dhe kur duhet të jemi të kujdesshëm.

 
Data e shpalljes 24.08.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook